Snabb Gaming Dator / Speldator / PC

Funderar du på att köpa en snabb speldator men inte riktigt vet vilken modell som passar dig bäst? Då har du kommit helt rätt! På den här sidan finner du två förslag på snabba gaming datorer (stationär & laptop) för dig som vill köpa en färdigbyggd från välkänd datorbutik. Givetvis med snabb leverans, fri frakt, bra priser, säker betalning och 30 dagars öppet köp! Lycka till!

För dig som är på jakt efter en ny snabb stationär speldator föreslår vi att du i första hand tar en närmare titt på LENOVO IdeaCentre Y720 Cube som är en mycket prisvärd och snabb gaming desktop-PC med bland annat en 4-kärnig Intel Core i5-processor och NVIDIA GeForce GTX 1080-grafikkort. Operativsystemet Windows 10 Home ingår. Ett av marknadens bästa stationära gaming dator-köp! Inhandlas från Media Markt via länken ovan! Givetvis med snabb leverans, fri frakt, säker betalning och 30 dagars öppet köp!

För dig som istället är på jakt efter en ny snabb bärbar speldator föreslår vi att du i första hand tar en närmare titt på LENOVO Legion Y520 som är en mycket prisvärd och snabb gaming laptop med bland annat en 4-kärnig Intel Core i5-processor och NVIDIA GeForce GTX-grafikkort. Operativsystemet Windows 10 Home ingår. Ett av marknadens bästa bärbara gaming dator-köp! Inhandlas från Media Markt via länken ovan! Givetvis med snabb leverans, fri frakt, säker betalning och 30 dagars öppet köp!

Om våra förslag på länkarna ovan av någon anledning inte faller dig i smaken (du kanske letar efter en ännu snabbare gaming PC?) föreslår vi att du tar en närmare titt på Media Markts kompletta utbud av stationära resp. bärbara speldatorer alt. vår fullständiga lista över marknadens bästa gaming dator-köp just nu (se startsidan)! https://www.mediamarkt.se/sv/category/_gamingdator-speldator-510442.html

Håll utkik efter kampanjpriser och jämför i första hand grafikkorten mellan de olika modellerna. Grafikkortet är den komponent som har störst betydelse för prestandan i spel! Grafikkortet kan förvisso bytas ut i de flesta fall, men tänk på att garantin kan påverkas! Andra delar som är viktiga att ta hänsyn till när du ska köpa en snabb gaming laptop eller stationär speldator är bland annat processor, minne och lagringsenheter / lagringsutrymme. Tänk också på att välja en tillräckligt kraftfull PC för dina behov. Hellre en för snabb gaming dator än en för svag. Det lönar sig nästa alltid i slutändan!

Stationär speldator eller gaming laptop?

En stationär speldator rekommenderas till dig som vill ha maximal prestanda för pengarna, bästa möjliga spelupplevelse samt enkelt vill kunna att byta ut delar och genomföra uppgraderingar. En bärbar gaming dator rekommenderas till dig som i första hand prioriterar faktorer som mobilitet, utseende och låg strömförbrukning.

Tillbehör

Tänk på att du även kan behöva köpa till följande tillbehör (om behov finns): Operativsystem, trådlöst nätverkskort, optisk enhet (DVD-brännare) samt kringutrustning såsom bildskärm, mus, tangentbord och högtalare/headset. Vi rekommenderar att du köper all din utrustning från Media Markt (se länken nedan). Givetvis med snabb leverans, fri frakt över 500 kr, bra priser, säker betalning och 30 dagars öppet köp! https://www.mediamarkt.se/sv/category/_gaming-510356.html

Bygga egen gaming PC?

Givetvis erbjuder väletablerade datorbutiker även ett brett och prisvärt sortiment av bra och billiga datordelar för dig som hellre vill bygga ihop din egen stationära speldator (se vårt förslag nedan) samt en stor mängd annan utrustning för gamern! Dustin som exempel grundades år 1984 och är idag en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter! Försäljning till privatkunder sker via Dustin Home.

Då priser och utbud på datordelar ständigt är under förändring listar vi inga specifika modeller. Tänk på att endast köpa från seriösa och välkända butiker (vi rek. Dustin) och att alltid räkna in ev. fraktkostnader. Listan på seriösa butiker och mer info om vad du ska ha i åtanke när du ska köpa respektive datordel hittar du på startsidan för denna sajt som du enklast hittar till genom att klicka på följande länk:

För dig som vill ha möjlighet att köpa löst delar men inte har lust eller tid att bygga ihop speldatorn på egen hand erbjuder datorbutiken Inet tjänsten "montering och test av dator med valfria komponenter".

Chassi till en snabb stationär gaming dator

Chassi till snabb stationär speldator

Bilden ovan visar "Fractal Design Core 2500" som är ett gediget och prisvärt chassi med gott om utrymme som vi rekommenderar till dig som vill bygga ihop en egen stationär gaming dator. Denna modell är bland annat utrustad med 2 st 120 mm-fläktar, vilket ger ett utmärkt förhållande mellan kylning och ljudnivå.

Övrigt

OBS: Den här sidan uppdateras inte längre. Vänligen gå till denna sajts startsida istället som du enklast hittar till genom att klicka på följande länk: (eller genom att klicka på logon längst upp till vänster på denna sajt)! Tack, och vi önskar dig ett stort lycka till med ditt köp av en snabb speldator år 2018!

Vi föreslår även att du tar en närmare titt på Media Markts kompletta utbud av snabba gaming laptops som du enklast hittar till genom att klicka på länken nedan: https://www.mediamarkt.se/sv/category/_gaming-laptop-597008.html

Vi föreslår även att du tar en närmare titt på Media Markts kompletta utbud av snabba gaming desktop-PC som du enklast hittar till genom att klicka på länken nedan:
https://www.mediamarkt.se/sv/category/_gaming-station%C3%A4r-597009.html

Denna sida uppdaterades senast: 2018