Snabb Gaming Dator / Speldator / PC

Funderar du på att köpa en snabb speldator men inte riktigt vet vilken modell som passar dig bäst? Då har du kommit helt rätt! På den här sidan finner du två förslag på snabba gaming datorer (stationär & laptop) för dig som vill köpa en färdigbyggd från välkänd datorbutik. Givetvis med snabb leverans, fri frakt, bra priser, säker betalning och 30 dagars öppet köp! Lycka till!

För dig som är på jakt efter en ny snabb stationär speldator föreslår vi att du i första hand tar en närmare titt på LENOVO IdeaCentre Y720 Cube som är en mycket prisvärd och snabb gaming desktop-PC med bland annat en 4-kärnig Intel Core i5-processor och NVIDIA GeForce GTX 1080-grafikkort. Operativsystemet Windows 10 Home ingår. Ett av marknadens bästa stationära gaming dator-köp! Inhandlas från Media Markt via länken ovan! Givetvis med snabb leverans, fri frakt, säker betalning och 30 dagars öppet köp!

För dig som istället är på jakt efter en ny snabb bärbar speldator föreslår vi att du i första hand tar en närmare titt på LENOVO Legion Y520 som är en mycket prisvärd och snabb gaming laptop med bland annat en 4-kärnig Intel Core i5-processor och NVIDIA GeForce GTX-grafikkort. Operativsystemet Windows 10 Home ingår. Ett av marknadens bästa bärbara gaming dator-köp! Inhandlas från Media Markt via länken ovan! Givetvis med snabb leverans, fri frakt, säker betalning och 30 dagars öppet köp!

Om våra förslag på länkarna ovan av någon anledning inte faller dig i smaken (du kanske letar efter en ännu snabbare gaming PC?) föreslår vi att du tar en närmare titt på Media Markts kompletta utbud av stationära resp. bärbara speldatorer alt. vår fullständiga lista över marknadens bästa gaming dator-köp just nu (se startsidan)!

Håll utkik efter kampanjpriser och jämför i första hand grafikkorten mellan de olika modellerna. Grafikkortet är den komponent som har störst betydelse för prestandan i spel! Grafikkortet kan förvisso bytas ut i de flesta fall, men tänk på att garantin kan påverkas! Andra delar som är viktiga att ta hänsyn till när du ska köpa en snabb gaming laptop eller stationär speldator är bland annat processor, minne och lagringsenheter / lagringsutrymme. Tänk också på att välja en tillräckligt kraftfull PC för dina behov. Hellre en för snabb gaming dator än en för svag. Det lönar sig nästa alltid i slutändan!

Stationär speldator eller gaming laptop?

En stationär speldator rekommenderas till dig som vill ha maximal prestanda för pengarna, bästa möjliga spelupplevelse samt enkelt vill kunna att byta ut delar och genomföra uppgraderingar. En bärbar gaming dator rekommenderas till dig som i första hand prioriterar faktorer som mobilitet, utseende och låg strömförbrukning.

Tillbehör

Tänk på att du även kan behöva köpa till följande tillbehör (om behov finns): Operativsystem, trådlöst nätverkskort, optisk enhet (DVD-brännare) samt kringutrustning såsom bildskärm, mus, tangentbord och högtalare/headset. Vi rekommenderar att du köper all din utrustning från Media Markt (se länken nedan). Givetvis med snabb leverans, fri frakt över 500 kr, bra priser, säker betalning och 30 dagars öppet köp!

Bygga egen gaming PC?

Givetvis erbjuder väletablerade datorbutiker även ett brett och prisvärt sortiment av bra och billiga datordelar för dig som hellre vill bygga ihop din egen stationära speldator (se vårt förslag nedan) samt en stor mängd annan utrustning för gamern! Dustin som exempel grundades år 1984 och är idag en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter! Försäljning till privatkunder sker via Dustin Home.

Då priser och utbud på datordelar ständigt är under förändring listar vi inga specifika modeller. Tänk på att endast köpa från seriösa och välkända butiker (vi rek. Dustin) och att alltid räkna in ev. fraktkostnader. Listan på seriösa butiker och mer info om vad du ska ha i åtanke när du ska köpa respektive datordel hittar du på startsidan för denna sajt som du enklast hittar till genom att klicka på följande länk:

För dig som vill ha möjlighet att köpa löst delar men inte har lust eller tid att bygga ihop speldatorn på egen hand erbjuder datorbutiken Inet tjänsten "montering och test av dator med valfria komponenter".

Priser & Utbud:

Om du vill undersöka utbudet och jämföra priser för delarna som ingår i denna "Snabb Stationär Gaming-PC" föreslår vi att du antingen går in direkt till Dustins webshop (via någon av länkarna längst upp på denna sida och klicka dig sedan vidare till kategorin "datorkomponenter") alternativt på en prisjämförelsesajt som t.ex. Prisjakt. För dig som istället letar efter en färdigbyggd snabb stationär eller bärbar speldator med liknande eller bättre prestanda föreslår vi att du även denna gång börjar med att ta en närmare titt på Dustins breda och prisvärda utbud (via någon av länkarna längst upp på denna sida) alternativt på MediaMarkts sortiment av snabba gamingdatorer. För dig som vill ha möjlighet att köpa valfria delar men inte känner för att bygga ihop speldatorn på egen hand erbjuder datorbutiken Inet tjänsten "montering och test av dator med valfria komponenter". Vi önskar dig ett stort lycka till med ditt köp av gamingdator år 2019! Ha det gott och missa inte våra förslag på länkarna ovan!

Chassi till en snabb stationär gaming dator

Chassi till snabb stationär gaming dator

Bilden ovan visar modellen "Core 2500" från Fractal Design. Det är ett gediget och prisvärt chassi med gott om utrymme som vi rekommenderar till dig som vill bygga en egen snabb stationär gaming dator. Denna modell kommer bland annat utrustad med 2 st 120 mm-fläktar, vilket ger ett bra förhållande mellan kylning och ljudnivå. Chassit har i dagsläget ett pris från ca 500 kr.

Övrigt

OBS: Den här sidan uppdateras inte längre. Vänligen gå till denna sajts startsida istället som du enklast hittar till genom att klicka på följande länk: (eller genom att klicka på logon längst upp till vänster på denna sajt)! Tack, och vi önskar dig ett stort lycka till med ditt köp av en snabb speldator år 2018!

Denna sida blev senast uppdaterad: 2019